Hallitsijoiden hallitsemistoimenpiteitä

Maaliskuun puolen välin tietämillä kerääntyivät Kopedan uusi ja vanha hallitus toimihenkilöineen yhteen. Ideana oli juhlistaa hallituksen vaihtumista. Mikä tosin tapahtui jo tammikuussa, mutta kaikista asioista etenkin juhlimiseen pätee sääntö parempi myöhään jne jne.


Hallituksen tehtävä kun on ikäänkuin hallita, kekkereiden teemaksi muotoutui hallitseminen. Käsky siis kävi saapua paikalle hallitsijaksi sonnustautuneena. Melkoinen sakki Sivistykseen sitten ilmestyikin! 

Hallitsemisposeeraus.

Kuvasta voi bongata mm. Rockyn, Herttakuningattaren, Kekkosen, roomalaiset bestikset Caesar ja Brutus, parikin Aatua, Ruotsin prinsessa Estellen syntymättömine siskoineen ja ripakopallisen muitakin kruunupäitä. Myös oman elämänsä hallitsijoita saapui paikalle varsin kiitettävästi. Arjen hallintaa ja sillee.

Urkki pohtii kenet prinsessoista saisi houkuteltua saunan lauteille. 
Hallitsijoiden elämä on aina kietoutunut leivän ja sirkushuvien ympärille, niitä oli ohjelmassa myös tänä iltana. Granaattiomenat, viinirypäleet ja viikunat muodostivat hallitsijoiden ruokapyramidin pohjakerroksen. Turduckenia ei aneluista huolimatta paikalle ikävä kyllä saatu, niin piti sitten soveltaa ja ahmata kaikkea muuta mm. Brutuksen bravuurisuklaamoussea ja Aleksanterinleivoksia. 

Kim Jong Il looking at Brutus stabbing Caesar. 
Hallitsijat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia olentoja, joille toimii hyvinkin alkeellinen viihdytys. Erä patsasleikkiä joissa kaikki saivat kuvitella olevansa vaikkapa leikkuupuimureita toimi erittäin hyvin näille kruunupäille. Myös tietysti hallitsijoiden luontaiset ominaisuudet pääsivät esiin, Brutus yritti puukottaa kaikkea mitä liikkuu, Herttakuningatar kyseli flamingoja golfmailoiksi ja Kim Jong Il vaan tuijotti kaikkea. Rattoisa seurue kaiken kaikkiaan! Saunominen ja muutama kohtalokas Ring of Fire -erä sitten sinetöivät  illan oikeinkin mallilleen. Loppukaneettina voisin sanoa että kopedalaiset ovat nyt hyvissä käsissä. 

Tätä raportoi

"Rakas Johtaja" Amanda

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top