Kotitalouden ekspertit Expert Expossa!

Viime viikonloppuna järjestettiin Expert Expo 2012 -messutapahtuma, jossa esitteillä oli mitä erilaisimpia teknisiä vempaimia kodinkoneista tietokoneisiin ja televisioista viihdekeskuksiin. Meillä neljällä kopedalaisella (Jonna, Minna, Tommi ja allekirjoittanut) oli hieno mahdollisuus olla osa tätä huikeaa kolmen päivän spektaakkelia.

Miten sitten päädyimme messuille esittelemään kodinkoneita? BSH Kodinkoneet Oy:stä otettiin yhteyttä Kopedan keikkavastaavaan ja kysyttiin kotitalousopettajaopiskelijoita demoamaan Bosch ja Siemens-merkkisiä kodinkoneita Expoon.

Messuilla pääasiallinen tehtävämme oli demota laitteita, siis miten ne toimivat ja mitä niillä tehdään. Esittelyssä Boschin pisteellä olivat höyrysilityskeskus sekä keittiön pienkoneet, kuten yleis-ja monitoimikoneet sekä sauvasekoittimet ja sähkövatkaimet. Siemensin pisteessä taas esiteltiin espressolaitteita. Kävimme koulutuksessa ennen messuja BSH:n näyttelypisteessä Lauttasaaressa, jossa tutustuimme laitteiden ominaisuuksiin ja käyttöön.

Vaihtelimme esittelytehtäviä messujen aikana useasti, sillä olisi voinut olla hieman puuduttavaa esim. demota silitystä 6 tuntia putkeen... :) BSH:n oma henkilökunta oli runsaslukuisena koko ajan paikalla, joten asiakkaiden kinkkisiin kysymyksiin löytyi vastaus ainakin heidän avustuksellaan.

Kokonaisuudessaan messutyö oli erittäin mielenkiintoista ja siinä pääsi hyödyntämään paljon koulutuksessa oppimiamme asioita. Ja täytyihän sitä muutamia opettaa, että mihin käytetään yleiskonetta, miksi vaatteet on hyvä jälkikäsitellä jne.

Tässä vielä linkki koostevideoon messuilta. Malttakaa katsoa loppuun asti, siellä näkyy tuttuja! Eli Jonna silityspuuhissa. http://www.youtube.com/watch?v=kIKNZpgppNo

Messutunnelmista raportoi Elisa, opinto- ja SOOL-vastaava

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top