Kopedan hallitus tapasi koulutuksen uuden johdon

Kopedan hallitus sekä koulutuksemme uusi johto (mukaan lukien amanuenssimme) tapasivat lämpimissä mutta rakentavissa merkeissä. Keskustelun punaisena lankana oli opiskelijoiden sekä henkilökunnan yhteistyön kehittäminen.

Kaikkia opiskelijoita koskeva tiivistelmä keskustelun sisällöstä:


  • Jos kurssiarvosanasi ei ilmesty Weboodiin ajallaan, ota ensisijaisesti yhteyttä Mikko Moilaseen, joka tätänykyä vastaa opintojen rekisteröinnistä.
  • Opintojen koonnit kannattaa hoitaa hyvissä ajoin, sillä koontien hyväksymiseen voi mennä jopa 2-4 viikkoa. Vasta opintojen koonnin jälkeen voit hakea tutkintotodistuspyyntöä (esimerkiksi kandidaatin tutkintotodistusta). Koontilomakkeet tulevat löytymään piakkoin myös Flammasta.
  • Viime syksynä Viiniä ja valitusta -illassa esiin nostettiin huoli kielikurssien (etenkin ruotsin) hyödyllisyydestä kandia ja gradua ajatellen (kurssin tulisi valmentaa tieteellisten artikkeleiden ymmärtämiseen). Palautteesta on keskusteltu kielikeskuksen kanssa. 
  • Periodirakenne täydentyy kolmella intensiivijaksolla, joille on suunnitteilla intensiivikursseja muun muassa liittyen keskeneräisten kandien ja gradujen työstämiseen. Tämän lisäksi jaksoilla on ajateltu järjestettävän koulutuksemme omia tenttien uusinta-/korotuspäiviä. Kielikeskukselle on esitetty intensiivisten englannin- ja ruotsinkurssien järjestämistä jaksoilla.
  • Koulutukseemme on tulossa kotitaloustieteen tutkimusmenetelmien kurssi.
  • Koulutuksemme arviointikäytäntöjä kartoitetaan ja päällekkäisten menetelmien määrää pyritään vähentämään.
  • Koulutuksen henkilökunnan kanssa suunniteltiin ensi syksylle myyjäisiä, joilla kerättäisiin rahaa henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisiin tapahtumiin.


Hyvää alkavaa kevättä kaikille. Enää 6 viikkoa Wappuun!

Ulla Peuhkuri
Kopedan puheenjohtaja 2014

Vappumunkit

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top