Kopeda SOOLin liittokokouksessa

SOOLin liittokokous pidetiin Akava-talolla Pasilassa viime viikonloppuna. Liittareilla valittiin SOOLille uusi hallitus ja vahvistettiin SOOLin seuraavan hallituksen toimintasuunnitelma. Kopedalla oli erittäin osaava ja pätevä edustus paikalla vaikuttamassa meidän kaikkien asioihin.

Tiukan puheenjohtajakisan jälkeen SOOLin seuraavaksi puheenjohtajaksi valittiin Maiju Laurila. Maiju on Kopedan SOOL-kummi ja hän opiskelee musiikin- ja luokanopettajaksi Jyväskylässä. Puheenjohtaja varmasti osaa siis sanoa sanottavansa taide- ja taitoaineden opetuksen puolesta! Onnea uudelle puheenjohtajalle!

Varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Raumalainen Joonas Molkkari.

Hallitukseen valittiin kolmestatoista halukkaasta kymmenen äänestyksen perusteella. Vaikka vaalisalaisuus vallitsee, voidaan mainita, että Kopeda on melko tyytyväinen äänestyksen tulokseen. Erityisesti täytyy mainita kolme valittua helsinkiläistä Susanna, Riina ja Silja sekä ystävyysainejärjestössämme Kotexissa opiskeleva Joonas!

Uusi hallitus:
Riina Havonen, LO, Helsinki
Matias Huikari, LTO, Oulu
Susanna Jokimies, LO, Helsinki
Noora Korhonen, AO, Tampere
Tytti Laakso, OPO, Joensuu
Silja Palmujoki, AO, Helsinki
Joonas Rinkinen, AO, Savonlinna
Niklas Sjögren, LO, Joensuu
Pirita Talikka, LO, Rauma
Toni Turu, AO, Jyväskylä

Onnea ja menestystä uudelle SOOLin hallitukselle ja puheenjohtajistolle!

Toki liittareilla tehtiin muutakin kuin valittiin SOOLille uusi hallitus. SOOL valitsee jäsenistön ehdotusten perusteella vuoden opeopiskelijan sekä perinteeksi muodostuneen vuoden harjoitteluohjaajan. Kannattaa pitää silmät auki ensi vuoden ehdotuksia varten, josko seuraava opeopiskelija löytyisi Kopedasta tai harjoitteluohjaaja Helsingistä!

Liittareilla päätettiin myös SOOLin eduskuntavaalitavoitteet. Tavoitteista tärkeimpinä ovat pyrkimys estää opettajaopiskelijoiden koulutuksesta säästäminen sekä parantaa varhaiskasvatuksen asemaan Suomessa. Liittareiden virallinen julkilausuma TULEVAISUUDESTA EI OLE VARAA SÄÄSTÄÄ! on luettavissa osoitteessa http://www.sool.fi/ajankohtaista/?x22281=603109.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top