Kopedalaiset pääsivät aloittamaan kevään kakkusesongin vihkiytymällä raakakakkujen maailmaan!
Kakkuguru Anni opasti kurssilaisia kakkujen valmistukseen ja niissä käytettäviin raaka-aineisiin, joista osa tuntui alkuun hyvinkin eksoottisilta! Vai miltä kuulostavat makealta kaakaolta tuoksuva carob, kermainen toco tai kinuskiset mulperimarjat?
Kurssin aluksi huomattiin miten monenlaisia raakakakut voivatkaan olla |
Mansikkakakun "tuorejuusto"kerros valmistuu cashewpähkinästä! |
Kaakaosta on moneksi! Herkkua! |
Valmistettaviksi kakuiksi päätyivät ronskisti suklainen raakabrownie sekä sesongin ekoja mansikoita hyödyntänyt raikas mansikkakakku. Alla näkyy toisen ryhmän tuotokset! Brownie koristeltiin kookossokerilla, mulperimarjoilla ja inkamarjoilla.
Pähkinät valmiina muttumaan brownie-pohjaksi! |
Vanukkaat chiansiemenistä, kookosta, suklaata ja banaania! |
Herkullisia tuoksuja! |
Raaka-aineisiin tutustuttiin joka aistin voimin, tuoksuttelemalla ja maistelemalla! Porukan lemppareiksi nousivat ainakin kookossokeri, banaani-ja kookosjauho, mulperimarjat sekä kaakaotuotteet...
Tässä toisen ryhmän huikeat kakut, tällä kertaa brownie koristeltiin raakakaakonibseillä.
Raakaa kesää odotellessa!
Kurssilta raportoi,
Ylivisiiri Amanda
0 kommenttia:
Lähetä kommentti