Keikkailu on kivaa!

Pääsiäisterkut kajahtaa ilmoille Kopedan keikkavastaavilta :)

Me ollaan Essi ja Aino ja toimitaan Kopedan keikkavastaavina vuosimallia 2015. Ollaan vuosikurssikavereita ja toisen vuoden opiskelijoita. Ollaan siis keretty kokea jo liuta hienoja hetkiä yhdessä. Unholaan ei tuu koskaan jäämään hetket yhdessä talvipäivillä susirajalla tai Suomen Turussa. Tai sitten hetket viime vuoden vappuna, jota muuten juhlitaan taas aivan kohta! Loput jääköön arvoitukseksi, sillä tää postaus kertoo meiän suhteen nykytilasta. Meiän vastuulla on nimittäin Kopedan keikkatoiminnasta vastaaminen. Me ei aina pärjätä kahestaan ja tarvitaan teiän muiden rakkaiden kopedalaisten tukea. Mikä olisikaan parempi tapa oppia tarjoilua ja muuta keikkailuun liittyvää, kuin yhdessä muiden kopedalaisten kanssa. Jos teet muutaman keikan, me voidaan kirjoittaa todistus, josta voi olla apua esimerkiksi kestätöitä hakiessa. Ja mikä parasta, keikkailun kautta pääset tutustumaan myös muihin kopelaisiin :) Keikkailun kautta saadut tulot käytetään Kopedan yhteiseen toimintaan, jonka kautta meillä kaikilla on mahdollisuus saada yhä upeampia vuosijuhlia tai excuja mielenkiintoisiin paikkoihin sekä paljon muuta.

Tässä tuleva tapahtuma, johon olet lämpimästi tervetullut auttamaan:

Lauantaina 11.4 klo 18-21 Merikadetit ry:n järjestää tanssiaiset Suomenlinnassa ja Kopedaa on pyydetty auttamaan tarjoilemisessa. Paikalla tulisi olla jo klo 17, sillä ohjeistus annetaan silloin. Tarjoilijoita tarvittaisiin vähintään viisi, mieluusti kymmenen. Jos kiinnostuit, niin tule ihmeessä mukaan! Hyvällä porukalla aika menee nopeasti ja saamasi tarjoilukokemus ei ole koskaan pahitteeksi Ei haittaa ollenkaan, vaikket olisi keikkaillut vielä kertaakaan, sillä vanhempia ja kokeneempia opiskelijoita on mukana auttamassa Keikkailemalla saa arvokasta kokemusta, jota koulutuksemme ei valitettavasti pysty kovin paljoa tarjoamaan. Nyt kerkee vielä ilmoittautua mukaan!

Mikäli kiinnostuit keikkatoiminnasta tai tuli muuten vaan jotain kysyttävää, meidät saa kiinni ihan käytävällä moikkaamalla tai sitten laittamalla viestiä osoitteeseen: kopeda-keikkailee@helsinki.fi.




Essi ja Aino Kopedan vuosijuhlissa 2015 sekä Essi tarjoilemassa FIN-IFHE:n seminaarissa.




Keikkavastaavat kiittävät ja kuittavaat sekä toivottavat oikein rentouttavaa pääsiäislomaa kaikille kopelaisille. Nauttikaa paljon mämmiä ja suklaata sekä koittakaa unohtaa koulu (siis yliopisto) edes hetkeksi <3.



P.S Vappu lähestyy kovaa vauhtia. Laittakaa ylös päivämäärä 28.4! Silloin Kopeda järjestää perinteisen munkkimyynnin :)


CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top