Munkkikarkelot 28.4

Huhhuh, nyt on Kopedan munkkimyynti saatu päätöseen ja voi kyllä sanoa paistaneensa munkkeja vapuksi! Tuli sitä tehtyäkin lähes 700 munkkia 14litrasta munkkitaikinaa.


 

Sanoiko joku munkki?!

Vappu on tosiaan tulossa kovaa vauhtia! Se tarkoittaa sitä, että Kopeda piti vuotuisen munkkimyyntinsä SIltavuorenpenkereellä tiistaina 28.4. Maanantai-iltana (27.4) tuli osan porukan kanssa laitettua taikinat tekeytymään jääkaappiin, tässä vaiheessa taikinaa tehtiin vasta 12 litraa :D Onneksi kaikkea taikinaa ei joutunut vaivaamaan pelkästään käsin vaan saatiin laitokselta lainaan muutama yleiskone! Ilta sujui ihan rattoisasti taikinoita vaivatessa :D


Onneksi on koneet keksitty auttamaan!

Tiistaina, itse munkinmyyntipäivänä (28.4), aloitettiin jo kahdeksalta aamulla pyörittelemään ja paistamaan munkkeja teekkareiden wappuradion soidessa taustalla, itse myynti alkoi kymmeneltä kestäen vähän yli kahteen. Kaksi litraa taikinaa tehtiin vielä aamulla, jotteivat munkit loppuisi heti kesken :D Munkkien lisäksi myytiin Marjutin tekemää simaa (joka oli tosi hyvää!) ja Kopedan haalarimerkkejä! Oli kyllä hauska ja munkintäyteinen päivä, ja kiitos todella paljon mukana olleille ihanille kopedalaisille! On nastaa, että meillä on näin hieno perinne vuodesta toiseen!

Yhdessä homma sujuu nopeammin :)
Täältä niitä munkkeja tulee!

Tuutko mukaan pyörittelee näitä?

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Back
to top